Splošni pogoji

Šola vožnje POLO, Marko Gostiljac s.p.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Šola vožnje posluje v skladu z Zakonom o voznikih Zvoz-1, Pravilnika o šolah vožnje in vodenju registra šol vožnje ter predpisanega Programa usposabljanja kandidatov za voznike.

Ob vpisu osebno v prostorih šole vožnje ali po telefonu se strankam razložijo osnovni podatki pogojev če stranke niso že prej seznanjene:

-cene storitev in način plačila;

-splošni povzetki Pravilnika o šolah vožnje kot so trajanje usposabljanja, predpisano število ur, postopek prijavljanja k izpitom;

-možnosti zamenjavi učitelja ali prehoda v drugo šolo vožnje;

-osnovne obveznosti kandidata glede dokumentacije – ev.karton, zdravniško spričevalo, osebna izkaznica.

Usposabljanje kandidatov poteka po natančno določenih pravilih  predpisanih z Zvoz—1, Pravilnika o šolah vožnje in vodenju registra šol vožnje, predpisanega Programa usposabljanja kandidatov za voznike, ter da na podlagi teh kandidat ima pravico da kadarkoli prekine usposabljanje v šoli vožnje, zahteva izpisni list s katerim dokazuje potek usposabljanja in usposabljanje nadaljuje v drugi šoli vožnje ne sklepamo posebnih pogodb za izvajanje storitev.

V primeru, da Šola vožnjo POLO, Marko Gostiljac s.p., spremeni pogoje, kandidati, ki so že v postopku usposabljanja bodo o tem pisno obveščeni.

Izvajalec

Izvajalec storitve je Šola vožnje POLO, Marko Gostiljac s.p., Ulica Prekomorskih brigad 6, 6230 Postojna

Šola vožnje je bila vpisana pri AJPES v poslovni  register  Slovenije številka: 316-11-00917-2013, 15.10.2013  ter v register šol vožnje pri Javni agenciji za varnost prometa 16.10.2013 pod številko 12-16.

Registrirano ima dejavnost vozniških šol. Ta dejavnost zajema teoretični in praktični del priprave kandidata za pridobitev kategorij AM, A1, A2, A, B, B, BE, C, CE in koda 96. Sedež šoli vožnje je Ulica Prekomorskih brigad 6, 6230 Postojna. Poslovnih enot nima, uporablja učilnico v Sežani.

Varovanje osebnih podatkov in zasebnost

Šola vožnje se zavezuje, da podatki, ki so posredovani preko spletne strani www.poloplus.si , preko spletne pošte, ustno ali pisno, ne bodo predmet prodaje, prenosa, izposoje ali kakšen drugi način posredovani tretjim osebam. Osebni podatki kandidatov so uporabljeni le za potrebe opravljanja naše storitve v zvezi s pridobitvijo vozniškega izpita in kondicijske vožnje voznikov, ki že imajo pridobljen vozniški izpit. Naša dolžnost je, da vaše osebne podatke skrbno varujemo, zaščitimo pred vsemi oblikami zlorabe in vsemi kršitvami; pred izgubo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem, uničenjem Podatki se obravnavajo zaupno in so uporabljeni za interno evidenco in v namen, zaradi česar so posredovani.

Na  spletni strani šola vožnje zbira nekatere podatke osebne narave za potrebe prijav na tečaj CPP , obveščanje o razpisanih terminih tečajev. Podjetje se zavezuje, da bodo ti zbrani podatki uporabljeni zgolj za namen, s katerim so bili pridobljeni.

Izključitev odgovornosti

Šola vožnje redno skrbi za pravilno postavitev in vzdrževanje  spletne strani, kljub temu pa ne more jamčiti za ažurnost in točnost vseh objavljenih informacij. Vse objavljene informacije, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Šola vožnje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja ali nedostopnosti naše spletne strani. Vsak posameznik se je dolžan seznaniti glede pogojev. Vpis ali pristop v šolo vožnje je  odločitev samega posameznika ( fizična oseba) in napotitev zaposlenega oziroma udeleženca preko pravne osebe.

Avtorske pravice

Vse pravice so pridržane. Objava vseh slik, besedil, grafike, animacije, drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna stran www.poloplus.si, so v zakonsko dovoljenem okviru in so kot take predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali kako drugače posegati ali reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja

Storitve

V šoli vožnje se lahko opravlja teoretični in praktični del usposabljanj za pridobitev vozniškega izpita in kondicijska vožnja za voznike, ki imajo veljavno vozniško dovoljenje in prepis tujega vozniškega dovoljenja. Teoretični in praktični del usposabljanja sta zakonsko določena. Pri teoretičnem delu gre za udeležbo na predavanju cestno prometnih predpisov za vsako kategorijo posebej Tečaj CPP je sestavljen iz osnovnega in dodatnega dela, odvisno od kategorije. Ob udeležbi na tečaj mora kandidat predložiti osebni dokument . Na tečaju so kandidati  podrobneje seznanjeni s potekom in trajanjem tečaja.

Po opravljenem teoretičnem delu ,s pridobljenim veljavnim zdravniškim spričevalom in kartico prve pomoči ( za kategorije, kjer je to obvezno), kandidat opravi teste na Agenciji za varnost prometa. Po opravljenem pisnem testu lahko kandidat prične s praktičnim delom izpita.

Tudi praktični del izpita je zakonsko določen; minimalno zvožene ure.

Cene in plačilo storitev

Cene storitev so navedene v EUR in so z vračunanim DDV-jem po predpisani stopnji, objavljene so na vidnem mestu v prostorih šole vožnje. Šola vožnje je davčni zavezanec. Cene storitev se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Ugodnosti, popusti, cenovno ugodnejše storitve veljajo zgolj v primeru, da so vnaprej določeni.

Plačilo storitev (teoretičnega in praktičnega dela) se poravna, med samim potekom storitve oziroma najkasneje na dan opravljanja izpita. Plačilo je možno preko UPN naloga na TRR ter izjemoma z gotovino preko davčne blagajne.

V šoli vožnje lahko vplačate  tudi darilni bon za ure ali tečaj CPP za znesek po želji stranke. Vrednost bona se pri kasnejšem plačilu za storitev odšteje od zneska računa, darilni bon pa kot dokazilo prinesite s seboj.

Kandidat prejeme račun z UPN nalogom ki ga poravna na TRR.

V kolikor storitev ni poravnana, šola vožnje lahko izvede vse potrebne postopke, da se obveznosti poravnajo. Kandidatom z neporavnanimi obveznostmi, šola vožnje ne nudi nadaljnjih storitev.

V primeru preplačila katerekoli storitve, se kandidatu znesek vrne.

V šoli vožnje imajo kandidati na izbiro, da šola vožnje s pooblastilom kandidata, opravi vpise na teoretični in praktični del izpita na Upravni enoti. Višina posameznega vpisa niso strošek šole vožnje, poravna ga kandidat sam.

Odgovornost kandidata

Kandidat se vseh usposabljanj udeleži na lastno odgovornost. S prijavo na tečaj ali izpitno vožnjo, kandidat potrjuje, da je seznanjen s splošnimi pogoji in se s pogoji strinja, da kot udeleženec v programu nosi odgovornost za nezgodo oz. poškodbe sebe in drugih udeležencev v programu. Prav tako nosi odgovornost za izgubo ali krajo osebnih predmetov ter da v naštetih primerih nosi odgovornost za nastale stroške sam oz. nosi odgovornost za povračilo morebitnih nastalih stroškov škode.

Kandidatova dolžnost je,  da ima na vsaki vožnji s seboj evidenčni karton vožnje, veljaven osebni dokument in veljavno original zdravniško spričevalo ter morebitne pripomočke, ki so obvezni za vožnjo ( očala ipd). Obvezuje se, da bo vozil v primerni obutvi in ostali potrebni opravi, da ne bo vozil pod vplivom alkohola ali drugih substanc, ki bi vplivale na varno vožnjo ali poučevanje.

Osnovni podatki o podjetju

  • Podjetje

Šola vožnje POLO, Marko Gostiljac s.p.

  • Naslov

Ulica Prekomorskih brigad 6, 6230 Postojna

Matična številka: 6469213000

Davčna številka:  SI72012218

Poslovni račun: TRR (IBAN) SI56  6100 0002 4345 795 odprt pri DH d.d. Ljubljana

Mail: [email protected]

[email protected]

Gsm: 040 264-169

 

Postojna, oktober 2013

Zadnjič posodobljeno 06.04.2021